Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Aurelian Temişan - Nu, nu, nu!

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Dance Slagăre Vechi Româneşti
3,935 Vizionari

Publicitate

Descriere

  În anul 1997, cântărețul Aurelian Temișan a lansat albumul “Nu,nu,nu” pe care se află și piesa cu același titlu, compusă de Dragoș Docan.
  Versurile sunt semnate de asemenea de acest compozitor și chitarist, renumit pentru activitatea sa în muzica pop-rock, dar și prin colaborarea cu unii soliști de muzică ușoară românească.
  În privința colaborării dintre Aurelian Temișan și Dragoș Docan, putem spune că relația a decurs bine, din moment ce în discografia solistului se află și alte piese semnate de compozitorul bucureștean:Fortăreața, Mielușel nevinovat, Dulce amăgire, Când mă uit la ea, Lumea tace, Încrederea,Vinovat, Încearcă să crezi.

  Sunt piese mai vechi totuși, din perioada în care Temișan nu era alături de trupa cu care cântă în prezent, “The Funk Society”.
  Este un grup vocal-instrumental înființat în 2010, care are un repertoriu diversificat.Genurile muzicale de bază sunt: funk, rock și jazz dar și altele care au succes la public.
Toate piesele compuse anterior au fost adaptate de Aurelian Temișan pe ritmul funk, chiar și melodia “Nu,nu,nu” care sună foarte bine în acompaniamentul formației  “The Funk Society”.
Compozitorul Dragoș Docan este cunoscut și pentru faptul că a înființat grupul vocal-instrumental Krypton (împreună cu Eugen Mihăescu) în care a activat ca solist vocal la început, dar și ca instrumentist la chitară bas.

Comenteaza

RSS
Positive SSL