Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Aurelian Preda - Stau Doamne şi tot gândesc

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
75,097 Vizionari

Publicitate

Descriere

Cântărețul de muzică populară din zona Argeșului, Aurelian Preda, ne-a oferit ani de-a rândul plăcerea de a-l asculta și de a-l vedea pe scenele de spectacole. El a interpretat melodii frumoase cu specific muntenesc iar în viața persoanlă a luptat până în ultima clipă pentru supraviețuire, având o boală grea care i-a afectat sănătatea treptat.
Solistul a fost răpus anul trecut după ce a suferit de anevrism cerebral și a lăsat ca amintire o discografie impresionantă, înregistrări și videoclipuri cu melodiile sale argeșene.

Una dintre ele este “Stau Doamne și tot gândesc”, cântec în care Aurelian Preda mulțumește divinității pentru anii pe care i-a trăit pe această lume, pentru bucuriile și tristețile prin  care a trecut încercând să nu-și piardă speranța de a se însănătoși.
A fost operat de mai multe ori și a făcut multe drumuri în Țara Sfântă, la Ierusalim, cu credința că Dumnezeu îi va da puterea necesară să învingă boala care îl slăbea încet-încet.
Totuși, credința și rugăciunile l-au ajutat să trăiască până la 46 de ani în condițiile în care alți oameni cu un asemenea diagnostic s-ar fi stins demult.
Ne vom aduce aminte de el de fiecare data când îi vom auzi vocea tânără, ascultându-i piesele duioase cu care ne obișnuise mai ales în ultima parte a vieții sale.

Comenteaza

RSS
Positive SSL