Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Aurelian Preda - Soră mi-a fost suferinţa

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
87,880 Vizionari

Publicitate

Descriere

“Sora mi-a fost suferința” este melodia în care solistul  Aurelian Preda descrie pe scurt lupta sa cu boala de care a suferit timp de șase ani.
 Versurile exprimă durerea din sufletul solistului, tatăl a trei copii, care regretă faptul că s-a îmbolnăvit la o vârstă încă tânără.
 Artistul s-a stins din viață la 47 de ani, după ce a încercat nu numai pe cale medicală să se vindece, dar și spirituală.
  Era un om cu credință în Dumnezeu iar dorința de a învinge cancerul,l-a îndemnat să călătorească de mai multe ori la Ierusalim, în Țara Sfântă.

   Aurelian Preda a ajuns la Bethleem, locul nașterii lui Iisus Hristos  și s-a botezat în apa Iordanului.
   Credința sa în divinitate a fost menținută și prin comunicarea spirituală cu Dumnezeu prin intermediul religiei, prin rugăciuni în biserici și în mânăstiri.A urmat calea credinței cu convigere iar sutele de icoane pe care le-a colecționat sunt dovada faptului că devenise foarte evlavios.
  Aproape zece ani a fost plecat în Italia cu famila și a întrerupt activitatea artistică dar s-a întors în România și a revenit pe scena muzicii populare.
 A mai cântat până în 2015 după care starea sănătății sale s-a agravat, iar în luna septembrie 2016, Aurelian Preda a părăsit această lume.

Comenteaza

RSS
Positive SSL