Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Aurelian Preda – Șarpele cu chip de om

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
79,618 Vizionari

Publicitate

Descriere

Regretatul Aurelian Preda a fost un cântăreț de muzică folclorică și realizator al emisiunilor “Povești de viață” și “Destine celebre” de pe postul Etno Tv. Din păcate, viața lui nu a fost dintre cele mai fericite, artistul fiind diagnosticat încă de la o vârstă fragedă cu anevrism cerebral. A cunoscut fenomenul morții clinice, cancerul de colon și un număr mare de operații. Din păcate, cancerul l-a răpus pe Aurelian la vârsta de 46 de ani.

Artistul pare că a prevestit vestea tragică a morții sale, prin versuri. Până să se stingă din viață, Aurelian Preda era prezent la fiecare eveniment la care era invitat.

A cântat până în ultima clipă și nu și-a abandonat fanii, muzica fiind una dintre cele mai puternice și benefice emoții ce îl țineau în viață. A murit la aceeași vârstă cu a tatălui său.

 Cântărețul de muzică populară este originar din Curtea de Argeș și provine dintr-o familie unită, modestă, iubitoare de cultură și folclor românesc. Din cauza situației materiale precare, a fost nevoit să fie vânzător într-un magazin pentru a se putea întreține. A absolvit liceul “Vlaicu Vodă” din localitatea natală și Facultatea de Muzică de la Universitatea Spiru Haret.

 

Comenteaza

RSS
Positive SSL