Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Aurel Tămaş - Veseleşte-te române - VIDEO

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Etno
8,510 Vizionari

Publicitate

Descriere

Mulți artiști s-au perindat pe scena populară românească, dar unii dintre ei, ne-au cucerit nu doar cu talentul, dar cu felul lor firesc și veselos de a fi, prin deschiderea și frumusețea lor de la suflet la trup, de la vorbă la cânt. Un astfel de artist este și Aurel Tămaș, u om al muzicii populare și al muzicii ușoare, clujean venit din mediul rural, tradițional, credincios, foarte dedicat activităților ce le desfășoară, dar mai ales un adevărat mare roman. S-a născut în 16 aprilie 1961 într-o familie tradițional ardelenească în Borșa, județul Cluj, de unde a preluat graiul alean și blând, felul omenos de a fi, căci de nicăieri nu crești mai om decât din sânul satului și al omului simplu.


De curând, în lumea media s-a lansat zvonul că Aurel ar fi divorțat de soția sa după mai bine de 20 de ani de căsnicie, dar personal, consider că viața fiecăruia este ceva intim, iar ca artist, importantă este prestația sa în toți acești ani, în care ne-a bucurat cu interpretări remarcabile, pline de dedicare, de dăruire, de forță, pasiune și talent.
Cine nu a cântat măcar o dată melodiile lui Tămaș? Cine nu a zâmbit când l-a auzit povestind sau spunând o glumă la emisiunile unde era invitat? Tot românul îl știe și îl iubește, pentru că unul e Aurel Tămaș.
De curând, pe canalul de youtube a artistului, a fost lansat prima oară, colajul de melodii „Veselește-te române”, melodii care vin să ne bucure inimile cu timbrul său unic și plin de blândețe.

Comenteaza

RSS
Positive SSL