Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Aurel Tămaș - Eu plângeam şi tu râdeai

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Slagăre Vechi Româneşti
93,302 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Aurel Tămaș este un cunoscut și îndrăgit cantautor de muzică ușoară și populară românească, născut în Borșa, județul Cluj, ca fiu al unei familii de țărani din neamul Tămășeștilor (după tată) și din zona Pogăcenilor (după mamă).

 Debutul său în show-biz are loc, în 1993, pe scena festivalului "Cerbul de aur", unde este descoperit de către realizatoarea TV Florentina Satmari. în același an, artistului român îi va ieși pe piață primul album, intitulat "Bună ziua, oameni buni", editat la casa de discuri Electrecord.

 Dintre cele mai cunoscute albume ale lui Tămaș, elaborate de-a lungul carierei, sunt de amintit măcar câteva: "De acasă când am plecat", "Ce-o avea lumea cu mine", "Am o patimă și un dor" (muzică populară), "Trup de vânt" (muzică ușoară) sau "Noapte bună, Mamă" (romanțe).

 Mai multe informații despre activitatea prezentă a solistului Aurel Tămaș pot fi găsite pe adresa lui oficială de facebook:

https://www.facebook.com/aureltamasro

 Videoclipul de mai sus - "Eu plângeam și tu râdeai" se regăsește pe canalul youtube al solistului clujean (care îi poartă numele - "Aurel Tămaș"), unde sunt încărcate majoritatea melodiilor sale. Dintre cele mai cunoscute, pot fi menționate: "Floare de malin", "De-oi muri, m-or pune în groapă", "Mândruța cu ochi căprui", "Când eram mai mic" sau "Cântec pentru mama".

 Versurile melodiei "Eu plângeam și tu râdeai" exprimă tristețea resimțită după o dragoste pierdută, dar a cărei amintire persistă, încă, în sufletul celui care a iubit.
Comenteaza

RSS
Positive SSL