Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Aurel Tămaș – Am uitat să-ți zic adio

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
175,272 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Aurel Tămaș este un îndrăgit cântăreț de muzică populară din Borșa, crescut pe meleagurile clujene desprinse din povești. Încă din copilărie, artistul a cochetat cu muzica, iar în prezent are o agendă plină de concerte atât în țară, cât și în străinătate. A încântat inimile oamenilor cu versuri expresive și cu vocea sa inconfundabilă.

 Artistul și-a început cariera la vârsta de numai 10 ani. În timp ce alți copii ar fi preferat să se joace, el a înființat o orchestră unde s-a făcut remarcat ca dirijor. La puțin timp, Aurel Tămaș a plecat în America, începând astfel experiența care îi va

schimba întreaga viziune și carieră artistică. Patriot convins, a scos primul său album de muzică populară tot în România, în colaborare cu Dumitru Fărcaș, în 1994. Au urmat participări la festivaluri precum „Cerbul de Aur” și numeroase apariții pe posturile de televiziune.

 Muzica populară, deși prima lui pasiune, nu este singura. Artistul a înregistrat și muzică ușoară, primul album de acest gen numindu-se „Trup de vânt”. Fanii au fost imediat cuceriți și albumul a înregistrat vânzări record.

 „Am uitat să-ți zic adio” este o melodie tristă, de dor și suferință ce prezintă o perioadă prin care toți putem trece la un moment dat, și anume despărțirea de ființa iubită.

Comenteaza

RSS
Positive SSL