Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Aura Stoican - Drag imi e langa parinti

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
2,943 Vizionari

Publicitate

Descriere

Îndrăgita interpretă de muzică populară Aura Stoican interpretează o melodie cu mesaj, dedicată părinților, ”Drag îmi e lângă părinți”. Părinții sunt cei care au educat-o iar artista cântă despre dragostea pe care o simte atunci când cântă despre cei care i-au dat viață.

Indiferent că interpretează melodii de joc, dragoste, voie bună, Aura Stoican are o manieră originală care o individualizează în rândul interpreților de muzică populară.

Interpreta de muzică populară Aura Stoican știe să atragă publicul, știe să-și folosească vocea, sincronizată cu orchetra tradițională. Mehedințiul se poate mândri cu o stea a folclorului local, alături de alte nume de referință ale acestei nobile arte tradiționale, cântecul popular românesc.

Îndrăgita interpretă de muzică populară Aura Stoican îi este recunoscătoare mamei sale pentru grija cu care a crescut-o. De asemenea și tatăl este foarte fericit că își revede fiica. Cei doi părinți muncesc în gospodărie pentru binele copiilor și al nepoților.

Interpreta de muzică populară Aura Stoican știe să evoce dansul tradițional în melodia ”Drag îmi e lângă părinți”, știe să îi creeze o carte de vizită care să îl facă remarcat de către public.

Interpreta de muzică populară Aura Stoican este o artistă tânără care însă dă dovadă de maturitate, atunci când abordează melodii tradiționale, iar melodia poate fi ascultată, ori de câte ori publicul dorește să se prindă la joc și să se simtă bine.

Melodia este realizată impecabil, atât din punctul de vedere al imaginii, sunetului, orchestrei, jocului de scenă al artistei Aura Stoican, cadrului natural în care este filmat videoclipul acestei melodii deosebite.

Comenteaza

RSS
Positive SSL