Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Au venit colindători - Lena Miclăuş

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Colinde
1,172 Vizionari

Publicitate

Descriere

Videoclipul piesei a fost realizat de Cristian Gros, producător fiind Costi de la Sighet. Este o piesă cu peste 2 milioane de vizualizări pe Youtube, deci un colind ce nu ar trebui să lipsească din ambianţa casei dvs. în perioada magică a sărbătorilor de iarnă.
Lena Miclăuş este o cântăreaţă de muzică populară din zona Sibiului, apreciată de întreaga ţara pentru talentul şi frumuseţea sa. Este în permanenţă în compania soţului ei, aceştia colaborând şi pe plan muzical. Cei doi au un fiu în vârstă de 4 ani. Spre deosebire de soţul ei, care cântă la saxofon sopran şi o acompaniază în toate

spectacolele, Lena recunoaşte cu regret că nu ştie să cânte la nici un instrument, dar şi-ar fi dorit. În familia ei, tatăl cânta la taragot şi astfel, talentul l-a moştenit de aici. A urcat prima dată pe o scenă în şcoala generală, ulterior fiind invitată să cânte la toate spectacolele şi serbarile organizate de instituţie. Pe soţul ei, sau aşa cum îi spune ea: “sprijinul ei”, l-a cunoscut tot la o nuntă, unde cânta. Lena îi este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru tot ce i-a dat şi este foarte credincioasă.

Comenteaza

RSS
Positive SSL