Muzica populara - e-neatza.ro

Marii artisti ai Romaniei, nevoiti sa se reprofileze muzical

Într-o lume mereu în viteză și în schimbare, într-o lume în care arta și cultura devin un fel de Cenușărese ale vieții, artiștii români nu își pierd speranța și deși nevoiți să își lărgească sfera de activitate, iar uneori chiar să o schimbe, ei nu renunță la visul lor de o viață, muzica.
Deși mulți dintre ei au început pe un anume gen muzical, aceștia nu au ezitat să schimbe ritmul în pas cu trendurile vremurilor și cerințele pieței. Alții, care nu au reușit să se adapteze pe pământ românesc, au ales să emigreze o vreme, pentru a face față problemelor financiare.
Surprinzătoare sunt cazurile câtorva mari artiști, care deși erau odată în topurile muzicale vânzând numeroase CD-uri pe piață, dar care, din anumite motive, cel mai probabil manageriatul necorespunzător, nu au reușit să țină pasul cu noile cerințe, nu au reușit să se reintegreze în alte genuri muzicale și ori și-au schimbat profesia, ori pur și simplu au dispărut de pe piața muzicală contemporană, unii, chiar recurgând la gesturi disperate, din cauza faptului că nu au reușit să se adapteze și să accepte eșecul.
Artiștii care au înțeles că muzica înseamnă să dăruiești emoții din suflet către suflet și să îți folosești talentul vocal indiferent de genul muzical pe care îl încerci și adopți, au rămas alături de noi, să ne bucure cu ritmurile adaptate. La urma urmei, nu contează dacă în loc de muzică ușoară ajungi să cânți romanțe sau muzică populară și de ce nu, chiar muzică lăutărească sau de petrecere, ci important este să înțelegi că și piața muzicală este ca oricare altă piață, care are cerere și ofertă, iar dacă vrei să reziști, trebuie să adaptatezi.
Pe pagina e-neatza vă puteți bucura de foarte multe melodii vechi, care ne îmbată sufletul cu miresmele muzicale de altădată și care sunt încă de mare actualitate, fiind apreciate de milioane de români.
Scopul nostru, este acela de a promova constant artiștii și muzica veche, muzica de calitate, încercând să o păstrăm și să o dăruim frumos ascultătorilor și cititorilor noștri, sufletelor care au nevoie de ceea ce doar muzica poate aduce în sufletele noastre
Revenind la subiectul dezbătut de noi, am vrea să aflăm și părerea dumneavoastră, de aceea vă întrebăm unde considerați că s-a produs declinul industriei muzicale românești, unde au dispărut marile voci ale scenei de la noi, ce greșeli credeți că au făcut unii artiști de-a lungul carierei? Credeți că România nu are capacitatea de a-și păstra valorile, iar alte țări le-ar fi consacrat mai bine?
Așteptăm cât mai multe păreri din partea voastră și vă dorim o zi plină de muzică pe buze și în suflet!


Comenteaza

Articole asemanatoare


RSS
Positive SSL