Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Marii artisti ai Romaniei, nevoiti sa se reprofileze muzical

Cand vine vorba de slagare romanesti, avem foarte multi artisti in viata care au fost nevoiti sa se adapteze noilor cerinte si schimbarilor pe piata muzicala a Romaniei. Sunt mai multe cazuri cu artisti care au fost nevoiti sa plece in alta tara pentru a se descurca financiar, unii chiar fiind nevoiti sa isi schimbe profesia, desi ani de zile fusesera in topuri si reuseau sa vanda mii de CD-uri. Cei inspirati au reusit sa isi diversifice genurile muzicale, trecand de la muzica populara la muzica usoara sau chiar machidoneasca  / greceasca. Din pacate, unii chiar au recurs la gesturi disperate, socand intreaga tara cu actiunile necugetate. Nuntile raman o importanta sursa de venit, dar si aparitiile la televizor. Cei care au reusit sa aduca ceva nou si sa se adapteze, inca se bucura de succes si de venituri semnificative.

Pe e-neatza avem foarte multe melodii vechi ce sunt inca la mare cautare si sunt apreciate de milioane de romani. Scopul nostru este de a promova constant muzica veche si ea sa ramana in sufletul oamenilor, sperand ca vom avea mereu parte de oameni care sa readuca la viata acest gen musical, evident intr-o forma putin mai moderna, astfel incat sa “supravietuiasca” pe termen lung.

Unde credeti ca au fost greselile celor care au disparut complet din acest domeniu, desi vocile erau unele superbe si mai rar intalnite. Credeti ca daca s-ar fi nascut in alta tara, ar fi avut o situatie complet diferita, sau ca statul ar fi trebuit sa ii sprijine cumva?  Asteptam cat mai multe pareri.


Comenteaza

Articole asemanatoare


RSS
Positive SSL

[x] Dă-mi un LIKE !