Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Aris - Tumblin' Down

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Dance
1,137 Vizionari

Publicitate

Descriere

Melodia cântată cu o voce extraordinară, ca tonalitate, sonoritate, intonație, ritm, de Aris, Tumblinʽ Down tranmsite un mesaj de introspecție, autoevaluare. Cântăreața se adresează unui personaj imaginar, căruia îi vede sufletul gol, privindu-l în ochi. Totul în jurul său pare să se destrame. Melodia are o coloană sonoră asigurată de muzica electronică.

Aceasta împreună cu vocea artistei sporesc caracterul trist, de meditație, al melodiei. Leitmotivul acestei melodii este ”destrămarea lumii proprii”, care este ilustrată folosind metafora ”prăbușirii zidurilor”, care dă și numele melodiei de față.

Mesajul arată tristețea, legată de incapacitatea de a găsi o soluție la această problemă. Pentru mulți, o poveste de iubire eșuată duce la o prăbușire a universului interior, la lacrimi, suferință. Foarte des se întâlnește, pe parcursul melodiei, expresia ”îmi pierd mințile și nu pot ieși din această stare”.

Totuși, la final, mesajul melodiei este clar: o iubire pierdută, oricât de distructiv ar fi acest fapt, nu mai poate fi câștigată, iar cel care suferă, trebuie să conștientizeze acest fapt, că trebuie să meargă mai departe.

Videoclipul reprezintă succesiunea versurilor, proiectată în ritmul muzicii. Fundalul video este reprezentat de spațiul cosmic, iar cuvintele sunt proiectate într-un font Word Art 3 D.

Melodia de față, interpretată admirabil în limba engleză poate fi urmărită cu succes de către cei care au deficiențe de auz, fiindcă aceștia pot simți vibrațiile și pot vedea versurile succedându-se în ritmul sunetului. Proiectarea versurilor de culoare portocalie pe fundalul spațiului cosmic (gri-negru, cu stele albe) creează o vizionare plăcută, antrenantă, ceea ce recomandă melodia de față tuturor ascultătorilor, în special, celor tineri, îndrăgostiți de muzica pop și dance (muzică electronică, având accente disco și techno)

Comenteaza

RSS
Positive SSL