Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

ANTONIA feat. Connect-R - Adio

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Dance
2,237 Vizionari

Publicitate

Descriere

În aprilie 1989, se naște la București , o fetiță frumoasă, frumoasă cum alta nu e, iar numele ei, va fi Antonia, cea care va deveni cea mai iubităb cântăreață de muzică pop din România contemporană. Pe Antonia o cunosc toți. Români sau din afara granițelor. Și nu doar pentru frumusețea ei, fiind în trecut fotomodel, cât pentru talentul ei muzical, nonșalanța cu care răzbate pe scenele naționale și internaționale, inteligența ei, naturalețea și lipsa de fițe caracteristice lumii artistice actuale. O fire deschisă, Antonia este apropiată de fanii ei, cu care împarte pe conturile de socializare trăirile, bucuriile și piesele sale noi sau care s-au lipit de sufletul acestora.
Puțini știu că tatăl natural al Antoniei, s-a despărțit de Denise, mama acesteia, pe când ea era foarte mică, iar Mihai Iacobescu este tatăl adoptiv al Antoniei, care după căsătoria cu Denise, a dorit să o înfieze pe Antonia.

 

Când micuța brunetă cu ochii verzi avea doar 5 ani, au plecat în America, stabilindu-se în Utah, iat mai apoi în Las Vegas. Legătura ei cu SUA, cu oamenii de culoare de acolo, faptul că a studiat muzica prima dată în America, o va influența pe tot parcursul ascensiunii sale artistice, atât în stilul vestimentar, cât și stilurile RnB și Soul.
După 13 ani trăiți în America, familia se întoarce în România, unde Antonia are o întâlnire întâmplătoare cu Tom Boxer, care îi schimbă radical viitorul, cântând împreună cu acesta prima sa piesă, care devine și hit „Roses on fire”.
Din 2009 până în prezent, Antonia ne dăruiește continuu piese de mare calitate, hituri și cunoaște o ascensiune remarcabilă, fiind parcă de neoprit atât pe scenele naționale, internaționale, cât și în inimile noastre!
Melodia „Adio”, o interpretează alături de Connect R, cu care a mai colaborat și în trecut, videoclipul fiind lansat luna aceasta, în ianuarie, 2018 și este o producție Global Records.

Comenteaza

RSS
Positive SSL