Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Anisoara Rad si Ionut Oros - Prinde-ma bade de poale

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
1,592 Vizionari

Publicitate

Descriere

Maramureșul și în special Valea Izei, a dat de-a lungul timpului mulți artiști de mare valoare în folclorul românesc, dar nu numai. Regiune cu tradiție, unde muzica și obiceiurile se moștenesc sau se preiau, tinerii maramureșeni prind de mici drag de ritmurile unice și ori devin instrumentiști de mare excepție, ori soliști, la fel de remarcabili.

Scena maramureșeană, a cunoscut mulți interpreți, iar cei tineri nu se sfiiesc să apară precum curcubeul după soare, bucurându-ne pe toți cu talentul și dăruirea lor artistică.

Un astfel de exemplu de tineri artiști, cuplu și pe scenă, dar și în viață, sunt Anișoara Rad și Ionuț Oros, un cuplu care a ajuns foarte repede la sufletele publicului, fiind prezenți în multe spectacole, evenimente radio și tv, dar și la evenimente private, fiind foarte căutați și iubiți de către oameni.

Publicitate

Anișoara a terminat universitatea Babeș Bolyai la Cluj Napoca, dar s-a dedicat cântecului, care mereu i-a fost alături și a inspirat-o, ajutând-o chiar să își găsească iubirea, pe soțul ei, alături de care este prezentă și pe scene.

Câteva melodii interpretate de aceștia sunt: Dragă mi-i primăvara, Știu că nu-s de pe Mara, Ceteuca lui Mihai, Ești dragostea ce-o așteptam, iar cea mai nouă melodie lansată în anul acesta este Prinde-mă bade de poale, o melodie care cu siguranță o să vă placă și o să vă aducă voie bună.

Publicitate

Comenteaza

RSS
Positive SSL