Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Angelina Korjan - Soacra mea e poamă aleasă

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
85,955 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Angelina Korjan (născută în Chișinău, în 1982) este o tânără solisă de muzică ușoară și populară. Discografia sa este cunoscută și în România, datorită aparițiilor la emisiuni televizate, cum ar fi: “O seară perfectă”, de pe Pro TV, sau “Discuții la o cafea”, de pe canalul Prima TV.

 Tânăra solistă moldoveană și-a început cariera artistică la numai 19 ani, cântând melodia “Întoarce-te la mine”, ca solistă a trupei “Protect”.

 Ulterior, a devenit și lector universitar la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice.

 Talentul muzical i-a fost descoperit încă de la grădiniță, pe când încerca să cânte la pian fără să cunoască încă notele muzicale.

 La trei ani de la debutul în muzica pop, Angelina Korjan se orientează spre genul folcloric, pe care îl descoperă ca fiind extrem de profund, după cum ea însăși declară.

 Textul melodiei “Soacra mea e poamă aleasă” este compus de Ruslan Coleșnic, pe muzica Angelinei Korjan.

 Videoclipul de mai sus este încărcat pe canalul youtube “Angelina Korjan”, inițiat în 2010 și dedicat întregii activități muzicale a solistei, de la videoclipuri oficiale, concerte sau apariții TV.

 Alte cântece prin care interpreta se face remarcată sunt: “Dorul părinților”, “Lângă o salcie înaltă”, “Melancolie” sau “Foaie verde, bob năut”.

Comenteaza

RSS
Positive SSL