Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Angelina Korjan - Măiculiță , maică dragă - VIDEO

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
3,915 Vizionari

Publicitate

Descriere

O melodie superbă interpretată de solista de muzică populară Angelina Korjan. Piesa este dedicată tuturor mamelor și a fost lansată cu ocazia zilei de 8 marie, zi care mai poartă numele de Ziua Mamei, în care le sărbătorim pe cele mai iubite ființe, cele care ne-au dat viață. Textul a fost compus de soțul său, Ruslan Colesnic, orchestrația a fost asigurată de Alexandru Șura, iar producția video aparține VioMark Production.
Artista își exprimă prin versuri iubirea față de mama sa și, deși a crescut, încă așteaptă mângâierea mamei: “Mamă mari suntem deja/ Dar și-acum ca și cândva/ Așteptăm, măicuța mea,/ Dulcea mângâierea ta.” Conform paginii sale de socializare,

interpreta Angelina Korjan provine din Chișinău, Moldova și a urmat cursurile Colegiului Ștefan Neaga și ale Liceului Republican de Muzică “Ciprian Porumbescu”. De asemenea, ea este angajată a Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău. Alte melodii cunoscute ale Angelinei sunt: “Soacra mea e poamă aleasă”, “Lângă o salcie înaltă”, “Universul iubirii”, “Dorul părinților” (în colaborare cu Orchestra Frații Advahov), “De dorul tău”, “Trăiește-ți visul”, “Te caut”, “Foaie verde bob năut”, “O, ce veste minunată!”, “Drag cântăm și sărutăm”, “În vis de noapte”, “La Bethleem”, “Iartă-mă”, “Fly”, “Eres mi angel” etc.

Comenteaza

RSS
Positive SSL