Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Angelica Flutur - Măi bădiță, măi Ilie!

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
6,526 Vizionari

Publicitate

Descriere

Despre unii artiști vorbim, despre alții nu ne-am mai opri din vorbit și povestit, deoarece fiecare avem preferați printre preferați, iar Angelica Flutur cu siguranță este preferata tututror românilor.

Angelica s-a născut în Ciumârna, comuna Vatra Moldoviţei din Suceava și a debutat pe scenă la îndemnul minunatei și inegalabilei artiste, Sofia Vicoveanca, ea însăși fiind parte a tezaurului autentic românesc! Într-un interviu, Angelica spune despre ea că la momentul debutului său, ea nu semăna cu alții și nici alții nu semănau cu ea. Și așa este! Angelica-i numai una, tezaur și bogăție a folclorului autentic și pur al românilor, care

s-a remarcat din prima clipă prin delicatețea sufletească, prin modulațiile vocii ei îngerești, prin modestia și naturalețea care ne-a intrat la inimă pentru totdeauna și ne-a topit simțurile,

 

 

prin talentul său inegalabil și neprețuit! Pe lângă vocea extraordinară și talentul deosebit, Angelica iubește și dă mai departe obiceiurile și tradițiile, cu sfințenie și ne prezintă porturi populare vechi de peste 180 de ani.

Câteva melodii cântate de Angelica Flutur ar fi: „Pe obcini în Bucovina”, „Mamă, mamă ce-ai crezut” , „Ista-i joc din satul meu”,„ Să iubești o suceveancă”,„Spune lună și tu soare”,„Hora lui Cuza”, „Cărărușa cea de fată”, iar în acest articol vă recomandăm o înregistrare cu melodia „Măi bădiță, măi Ilie!”.

Comenteaza

RSS
Positive SSL