Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Angela Similea - Să mori de dragoste rănită

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Slagăre Vechi Româneşti
118,684 Vizionari

Publicitate

Descriere

Melodia "Să mori de dragoste rănită", compusă în 1996 de Marcel Dragomir pe versurile scrise de Aurel Storin, a reprezentat cel mai mare succes în cariera muzicală a Angelei Similea.
După mulți ani de spectacole și de recunoaștere a meritelor sale pe piața muzicii ușoare din România, a venit și momentul pe care interpreta l-a considerat unic în viața ei.
 Publicul românesc a declarat această piesă ca fiind  "melodia secolului al XX-lea"în cadrul Galei organizate în anul 2000 la TVR 2.
A colaborat cu compozitori celebri:Temistocle Popa,Ion Cristinoiu,Marcel Dragomir,Marius Țeicu,Marian Nistor și George Grigoriu.
 După ce a realizat apogeul carierei sale, cântăreața s-a retras aproape zece ani de pe scenă din motive personale.
 A revenit totuși în showbiz în anul 2005 cu un nou album, intitulat „Lumea mea”, realizat de compozitorul Ovidiu Komornyk.
 Tot atunci a lansat  melodia “Am viața mea” și a surprins plăcut în bună măsură deoarece această piesă a atras atenția iubitorilor muzicii românești.
Dintre piesele de succes trebuie să amintim câteva care sunt cu adevărat reprezentative: “De n-ai fi tu“ , “De ce te uiți la mine “,  “Nu-mi lua iubirea“,   “Iubește-mă de-ți plac cum sunt”, majoritatea cântecelor sale având ca temă dragostea și iubirea.

Comenteaza

RSS
Positive SSL