Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Angela Similea – Să te gândeşti, din când în când la mine

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Slagăre Vechi Româneşti
3,182 Vizionari

Publicitate

Descriere

 “Regina” muzicii uşoare româneşti din anii ’80 a fost întotdeauna o apariţie elegantă, frumoasă, înaltă, cu prezenţă scenică deosebită. Chiar şi acum, la vârsta de 68 de ani, artista rămâne o emblemă a muzicii uşoare, iar fanii o cheamă în număr foarte mare la concerte, să îi încânte cu vocea sa şi versurile ce au făcut furori în anii României comuniste.

 În urma participărilor la festivaluri de renume, precum “Cerbul de Aur”, “Orfeul de Aur”, unde a obţinut premii importante, Angela a debutat şi în televiziune prin participarea la emisiuni tv, alături de alte nume cunoscute. A fost colegă de scenă cu Margareta Pâslaru, cu Marina Voica, Mirabela Dauer, Dida Drăgan, Mihai Constantinescu, Olimpia Panciu, Corina Chiriac; artişti despre care solista afirma că îi sunt ca fraţii, prieteni de-o viaţă.

 Cât despre viaţa personală, Angela Similea a fost iubită de public, dar mai ales de cel masculin. A fost căsătorită prima dată cu Andi Constantinescu, apoi a urmat un mariaj cu Sorin Movileanu, chitarist. În urma iubirii lor, a apărut un fiu pe nume Sorin. În Olanda, Angela a trăit din nou sentimentele profunde ale iubirii, alături de Jan Hilgen, un cunoscut om de afaceri. Alături de el a trăit timp de 17 ani. În anii ’80, despre idila cu Florin Piersic se spunea că este cea mai frumoasă, iar cei doi formează un cuplu superb pe scenă. Din păcate, ambii şi-au înşelat partenerii prin această “iubire interzisă”.

Comenteaza

RSS
Positive SSL