Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Angela Rusu - Doamne, ce cruce mi-ai dat

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
80,787 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Angela Rusu este o solistă de muzică populară, originară din județul Cluj (Gherla) și cunoscută, îndeosebi, pentru interpretarea unui repertoriu specific zonei în care s-a născut.

 După terminarea studiilor de profil (Școala Populară de Artă, din Cluj-Napoca), precum și a Facultății de Drept, Angela Rusu se angajează la Ansamblul "DorTransilvan", din Bistrița (2001-2003) și devine colaborator permanent al Ansamblului "Doina", al Armatei.

Din discografia solistei clujence, sunt de amintit măcar câteva titluri, cum ar fi: "Tâte șogorițele" (2001), "Spune-mi tu, inima mea" (2006), "De la zaibăr oltenesc" (2005) sau "Sculați, boieri mari - Colinde".

 Videoclipul melodiei "Doamne, ce cruce mi-ai dat" este încărcat pe canalul youtube al studioului de înregistrări al lui Dan Rotaru - "SpirosGalatiOfficial", inițiat în 2012. Tot aici, se regăsesc și o serie de alte melodii îndrăgite, din repertoriul folcloric românesc, alături de cântece de petrecere (manele).

 Dintre artiștii, ale căror interpretări apar pe canalul amintit anterior, sunt de amintit, printre alții, nume celebre, în genurile muzicale reprezentate, ca: Nicolae Guță, Tinu Vereșezan, Adrian Copilul Minune, Margareta Clipa, Frații Păun sau diferite formații de manele, prezente pe scena muzicală autohtonă, de la începuturile acestui stil muzical, până în prezent ("Azur", "Nemuritorii" sau "Melodik din Galați").

Comenteaza

RSS
Positive SSL