Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Andreea Voica - Știu bage c-ajung in iad

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
95 Vizionari

Publicitate

Descriere

Andreea Voica, fiica legenei muzicii folclorice, Nicoleta Voica, s-a năcut pe data de 16 august 1975 în Reșița. Studiile le-a finalizat în Statele Unite ale Americii, fiind o studentă eminentă. A abolvit Universitatea St. John’s University, secția business – management.

La vârsta de doar 6 ani a avut curajul să urce pe scena Casei de Cultură din Reșița. Văzând cât de bine cântă, Nicoleta Voica a susținut-o mai departe în alegerea carierei muzicale și a dus-o pe Andreea la Casa Pionierilor. Tot în același an a avut loc și prima apariție la Televiziunea Română, iar Andreea a lucrat cu realizatori de televiziune ca: Elise Stan, Tudor Vornicu, Mărioara Murărescu etc. La doar 12 ani, Andreea începuse colaborări importante cu Doina Banatului, Junii Sibiului etc. Bineînțeles, câștigurile erau pe măsură, iar agenda micuței artiste în devenire era plină.

Iată ce a declarat Andreea Voica pentru Wowbiz, despre relația pe care o are cu mama sa, celebra interpretă de muzică populară, Nicoleta Voica:
„Celebritatea ramane pe scena, ea nu are ce cauta in familie. Iar mama a fost intotdeauna mama si atat, cu mentiunea ca sunt foarte mandra ca e mama mea. Desigur ca am fost comparata cu mama. Cand eram copil ma deranja, nu intelegeam de ce ma compara lumea cu ea, de ce eu, copil fiind, trebuia sa ma ridic la nivelul mamei mele si nu la nivelul copiilor de varsta mea.

Acum nu ma mai deranjeaza. Unora le place mai mult de mama, altora de mine. Eu si mama nu
suntem „adversare”.”

Comenteaza

RSS
Positive SSL