Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Andreea Voica - Esti sufletul meu pereche

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
4,193 Vizionari

Publicitate

Descriere

Interpreta de muzică populară Andreea Voica este una din cele mai cunoscute interprete din zona folclorică a Banatului. Melodia din videoclipul de față transmite un mesaj profund de dragoste, artista Andreea Voica interpretând rolul fetei îndrăgostite care îi mărturisește iubitului că acesta este sufletul ei pereche.

Videoclipul interpretei de muzică populară Andreea Voica este foarte bine realizat. Sonorizarea este perfectă, imaginea este clară, scenele se derulează în acord cu muzica. Privitorul are ocazia să admire frumusețea dusă până la perfecțiune a costumelor populare de bărbat și femeie din zona folclorică unică a Banatului. Imaginea, mișcările personajelor se sincronizează cu tonalitatea vocii interpretei de muzică populară Andreea Voica.

Ritmul melodiei din acest videoclip este unul tipic pentru o povestire cântată. În acest videoclip, interpreta de muzică populară Andreea Voica dovedește faptul că poate să facă foarte ușor trecerea, de la melodia de petrecere, la interpretarea unei melodii cu mesaj. Vocea cristalină a artistei Andreea Voica, sonoritatea specifică a graiului bănățean imprimă melodiei mesajul de bucurie al transmiterii sentimentelor de dragoste, prin care fata vrea să își impresioneze alesul, cuplat însă și cu o stare de tensiune latentă, izvorâtă din nerăbdarea, chiar sentimentul de teamă că alesul nu va fi poate sensibilizat de profunzimea și frumusețea declarației de dragoste făcute de către fata îndrăgostită.

Interpreta de muzică populară Andreea Voica a reușit, prin melodia din acest videoclip să ofere publicului un mesaj de dragoste perfect, autentic românesc, arătând că poporul român a avut dintotdeauna în esența lui, capacitatea de a exprima sentimentele de dragoste.

Comenteaza

RSS
Positive SSL