Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Andra - Lucru mare-i omenia

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
168,108 Vizionari

Publicitate

Descriere

Andra interpretează fără reproș cântecul din folclorul ardelenesc “Lucru mare-i omenia” , care ne place nu numai prin linia melodică frumoasă dar și prin versurile sale deosebite.
Este o melodie veselă, pe ritm de horă mișcată, iar muzicalitatea piesei ne îndeamnă la joc.
 Mesajul transmis prin versurile inspirate din realitate este că omenia  valorează mai mult decât însuși averea unei persoane.
 Omenia este o calitate inestimabilă care definește caracterul unui om și de aceea nu se poate compara cu valorile de ordin material.
 Interpretarea Andrei este remarcabilă.Este cunoscut faptul că înainte de a deveni o vedetă a muzii pop din România, solista a cântat mulți ani muzică populară alături de fratele ei, Săndel Mihai.
 Această piesă face parte din albumul “De la frate la soră”  editat  în anul 2007, care conține  în total paisprezece melodii.
  Nouă dintre ele sunt interpretate de fratele Andrei, un cântăreț de folclor binecunoscut în Ardeal, care apare pe scenă de fiecare dată alături de soția sa, Aurora.
 Muzica și versurile melodiei “Lucru mare-i omenia” aparțin compozitorului și textierului Mihai Ștefan Alexandru.
Cu ani în urmă într-o emisiune televizată,Andra a mărturisit că muzica populară a ajutat-o să-și perfecționeze vocea, de aceea poate interpreta cu talent și alte genuri muzicale.

Comenteaza

Publicitate

RSS
Positive SSL