Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Andra David - Asta-i viata care-mi place

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
938 Vizionari

Publicitate

Descriere

Muzica populara banateana este unul din genurile cele mai raspandite si ascultate genuri de muzica populara din tara noastra. Artistii din Banat, destul de multi atat consacrati cat si mai putin cunoscuti, ne incanta atat cu hore si jocuri banatene, cat si cu doine si sarbe, de la care nu se dau niciodata inapoi, deoarece acestea sunt pline d eritm si prind la public. Dat fiind ca, Serbia se invecineaza cu tara noastra langa Banat, ritmurile de aici au foarte multe influente sarbesti, influente care se simt de multe ori in muzica noastra draga banateana.

Banatul a dat o sumedenie de artisti de-a lungul vremii care au scris istorie in folclorul romanesc, ducand cantecul banatean pe scene cunoscute atat in tara, cat si in afara tarii, dand folclorului romanesc locul bine meritat al acestuia.

Publicitate

De asemenea, tinerii artisti banateni, care apar ca niste stelute pe scena folclorului, sunt gata sa duca stindardul acesta si mai sus si sa mentina aceasta regiune in topul tarii noastre.

Una din artistele tinere, mai putin cunoscute, dar foarte talentate si indragite de cei care ii cunosc  stilul , muzica si cantecele, este Andra David. Andra are o voce plina, frumoasa, cu specific banatean si ne face sa o indragim prin atitudinea si frumusetea ei, talentul si dargul sau fata de muzica populara.

Cateva cantece interpretate de ea ar fi: „Ce iubesc bage p-ascuns”, „Colaj ardelene” alături de saxofonistul Daian Maghiaru și melodia  „Asta-i viața care-mi place”, lansată de curând, spre bucuria fanilor ei și a iubitorilor de muzică bănățeană.

Publicitate

Comenteaza

RSS
Positive SSL