Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Andra - Concert Extraordinar de Colinde la Ateneul Român

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Dance
573 Vizionari

Publicitate

Descriere

Scena Ateneului Român a răsunat cu două zile înainte de Crăciun, când Andra a făcut un spectacol de zile mari. Sufletista artistă a susținut un concert caritabil pentru copiii din familii defavorizate și cei din orfelinat. Nu numai că le-a umplut inimile de bucurie, dar a obținut iubirea tuturor oamenilor. Banii strânși în urma vânzării biletelor vor fi donați, cu scopul de a ajuta cât mai multe vieți. Este un gest lăudabil, pentru care o felicităm!
În cadrul concertului, Andra fost acompaniată de Orchestra “Romanian Sinfonietta”, condusă de dirijorul Andrei Tudor. La chitară a fost prezent Liviu Negru, la clape Marius Filip, de bass s-a ocupat Daniel Pirici, iar tobele au fost responsabilitatea lui

Laurențiu Zmău. De asemenea, a fost prezent în cadrul spectacolului, Grupul Vocal Acapella, condus de dirijorul George Miron, Ansamblul de copii “Cor cu Dor”, condus de Teodora Jaworski, iar de regia muzicală și sunet s-a ocupat Liviu Elekes.
Această producție este marca Andra Records & Quartz Media Production și vine “în sprijinul familiilor aflate în programul de prevenire a separării copilului de familie, derulat de Fundația Hope and Homes for Children.”
Celebra cântăreață a interpretat senzațional 15 colinde, dintre cele mai cunoscute de întreaga lume, printre care enumerăm: Jingle Bells, Let It Snow, O, Ce Veste Minunată etc.

Comenteaza

RSS
Positive SSL