Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Andra – Bună ziua, Doamne, ajută!

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Dance Populară
12,538 Vizionari

Publicitate

Descriere

În România, toți o cunosc. Nu există Crăciun fără ea, mai precis fără frumoasele și înduioșătoarele sale colinde, și nu există român care nu s-a regăsit măcar o dată într-una din piesele ei. Pe lângă muzica pop, cu care a debutat la numai 14 ani, celebra cântăreață mai cântă și muzică populară. Încălzește sufletele oamenilor în fiecare iarnă geroasă prin căldura glasului ei.

Andra a adus un adevărat suflu de energie în rândul adolescenților. A atins apogeul carierei între anii 2009-2012, când a abordat un nou stil, muzica dance. „Abella” și „Something new” sunt doar două dintre piesele care au răsunat fără încetare în cluburile din întreaga lume. În 2012, a revenit la versurile în limba română, iar succesul nu a dispărut, ci dimpotrivă, a fost și este în continuă ascensiune.

Este căsătorită cu Cătălin Măruță , realizatorul emisiunii „La Măruță”, încă din anul 2008, și au o relație armonioasă, unită de copiii lor - David și Eva Maria Ioana.

A reprezentat România atât la competiții naționale, cât și internaționale, și s-a întors „acasă” cu nenumărate premii, aplauze și admirație din partea fanilor din întreaga lume. Printre primele sale piese lansate se numără: „Dragostea mea”, „Vreau sărutarea ta”, „Rămâi cu mine”, „Vis de iarnă”, „Femeia”, „Dragostea rămâne”.

Comenteaza

RSS
Positive SSL