Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Anca Turcasiu - Vreau sa dau reset!

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Dance
491 Vizionari

Publicitate

Descriere

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai frumoase actrițe și cântărețe de la noi. Poate că mulți o asociază cu festivalurile din Mamaia, deoarece apariția sa ridica tot litoralul în picioare, la fiecare eveniment.

S-a născut pe data de 8 mai 1970, în capitala României. A jucat în filme iubite de către noi toți, precum „De dragul tău, Anca” (rolul Cameliei), „Miss Litoral” (rolul Tinei), „A doua cădere a Constantinopolului” (rolul Biancăi).

Cât despre premiile obținute de-a lungul întregii cariere, abia dacă le putem număra. Ani la rând s-a situat în topul artiștilor de la festivalurile din Mamaia, Amara, Vilnius și Lituania. Anca Țurcașiu mai colaborează și cu orchestra lui Petre Geambașu, încă din anul 2005. De asemenea, a apărut și în cadrul celebrei emisiuni Dansez pentru tine, difuzată pe ProTv.

Deoarece îi plac foarte mult copiii, putem afirma că profesia de pedagog a ales-o pe ea și din câte se pare, i se potrivește „mănușă”. Pe lângă evenimentele la care este invitată, Anca reușește să-și aloce timp și pentru a preda actorie și canto la o grădiniță din București.

Deși a fost întotdeauna o persoană discretă, în 2020 a postat pe pagina de socializare un mesaj care anunța că lucrurile nu au stat tocmai roz în viața sa privată, deoarece mariajul de 22 de ani cu fostul său soț, Cristian Georgescu, avea să ia sfârșit. Partea plină a paharului este că artista noastră mult iubită a ales să privească acest lucru ca pe o lecție.

“Nu pierd niciodată. Ori câștig, ori învăț.” – Nelson Mandela

Comenteaza

RSS
Positive SSL