Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Anca Manea – An, cu an de-a rândul

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Colinde Populară
1,131 Vizionari

Publicitate

Descriere

O voce feminină frumoasă şi profundă pe care ne-a dăruit-o Aradul, este Anca Manea. Vocea ei tinerească este plină de căldură, armonioasă, interpretând mereu melodii specifice zonei. Anca a cucerit atât publicul din Arad, Bihor şi Banat, cât și românii din toată țara şi a reuşit să facă acest lucru atât prin talentul său înnăscut, cât și prin atitudinea ei pozitivă și felul ei deschis de a fi. S-a născut în Arad, într-o fericită zi de 22 mai 1995 unde a și urmat școala, facultatea și a rămas în continuare, să ne îmbogăţească prin prezenţa ei minunată.

Anca, a ştiut mereu că ea va deveni artistă, deoarece mereu i-a plăcut să cânte şi să interpreteze melodii populare româneşti şi nu numai. Din acest motiv, Anca este mereu invitată să participe la diverse evenimente dedicate folclorului sau la nunţi, botezuri sau petreceri. Oamenii o iubesc şi îşi doresc mereu să aibă prezenţa ei în preajmă, deoarece nu e aşa, cel mai mult contează ca artistul să fie cu tot sufletul acolo, când ne bucură inimile în anumite momente speciale ale vieţii noastre?!

Anca are mai multe melodii şi clipuri în colaborare cu Tinu Vereşanu, care a ajutat-o să îşi imprime melodiile la  Tin Music Production. Cea mai nouă realizare audio-video a Ancăi este colindul „An, cu an de-a rândul”, colind frumos, plin de autenticitate şi căldură. La taragot, îl putem asculta pe Fabi Marta, orchestraţia fiind realizată de Raul Mercioiu.

Deoarece ne apropiem de acea perioadă din an, când sărbătoarea Crăciunului ne deschide inimile şi casele, vă invităm să o ascultaţi pe Anca Manea şi să vă bucuraţi de colindul ei minunat!

Comenteaza

RSS
Positive SSL