Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Anamaria Rosa Preda - Unde ești, tăicuță bun?

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
81,109 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Fiica regretatului cântăreț, Aurelian Preda, tânăra Anamaria Rosa Preda este interpreta melodiei “Unde ești, tăicuță dragă?”.

 După ce a suferit în urma dispariției tatălui ei, Anamaria a înțeles că viața trebuie să meargă înainte. În afara sale activității artistice, Anamaria se bucură și de frumosul sentiment al primei iubiri. Fotografii cu cei doi îndrăgostiți au fost postate pe cel mai cunoscut site de socializare din România.

 Cu puțin timp înainte de a părăsi această lume, Aurelian Preda și-a inițiat fiica în muzică, luând-o alături de el în spectacole. A învâțat-o să cânte și să aibă prestanță scenică deosebită, fiind convins că fata îi va moșteni talentul.

 Solistul din zona Argeșului a avut o suferință îndelungată. A fost operat de mai multe ori din cauza unui anevrism cerebral, iar starea lui de sănătate părea că se îmbunătățește. Din cauza bolii, a renunțat la afacerea profitabilă pe care o avea în Italia și s-a întors în România.

 Aurelian Preda s-a stins încet, după ce a făcut mai multe drumuri la Ierusalim pentru a se mântui și a încerca să se împace cu această stare pe calea credinței.

Comenteaza

RSS
Positive SSL