Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Alina Hojda - Alina-i mândru nume

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
176 Vizionari

Publicitate

Descriere

Interpreta de muzică populară Alina Hojda cântă melodia ”Alina-i mândru nume” ca o expresie a mândriei personale. Melodia cântată de interpreta de muzică populară Alina Hojda transmite un mesaj profund și ritmat. Alina nu este numai un prenume, este o stare de spirit, este o acțiune, ”Alina alina dorul la mulți, peste țări și peste munți”.

Alina este un nume mândru și o acțiune nobilă. Copila botezată Alina a primit, o dată cu sfânta taină a botezului și nobila misiune de a cânta și a încânta semenii săi din țară și din lume.

Interpreta de muzică populară Alina Hojda este filmată în cadrul tradițional moroșenesc, iar instrumentele muzicale precum zongora și vioara. Interpreta de muzică populară Alina Hojda stă în leagăn, expresia leagănului vieții, se privește în oglindă, tocmai pentru a oglindi frumusețea interioară, exterioară, precum și frumusețea portului tradițional moroșenesc.

Interpreta de muzică populară Alina Hojda mulțumește publicului care o apreciază, considerând că dacă încântă publicul și îi alină dorul, menirea pentru care artista a venit pe lume este îndeplinită.

Interpreta de muzică populară Alina Hojda a reușit să se impună, în ciuda tinereții sale, drept un artist consacrat, cu mare trecere la public. Folclorul moroșenesc este unul dificil de înțeles, dificil de trăit, de interpretat, dacă glasul. Inima și muzica nu se întâlnesc pe aceeași frecvență.

O vorbă veche din popor spune că folclorul nu este ales de interpreți ci, interpreții sunt cei aleși de folclor, iar cântul și jocul interpretei de muzică populară Alina Hojda o demonstrează cu prisosință.

Comenteaza

RSS
Positive SSL