Muzica populara - e-neatza.ro

Alexandru Arșinel - Îți mai aduci aminte toamna

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Slagăre Vechi Româneşti
2,246 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai celebri actori români din toate timpurile, care încă își câștigă succesul, prin spiritul veșnic tânăr care îl caracterizează și prin atitudinea modestă care l-a însoțit mereu, pe scara ascensională a valorilor culturii românești.

 În prezent, este director al Teatrului de Revistă "Constantin Tănase", din București și își uimește publicul cu pofta lui contagioasă de viață și cu un deosebit simț de răspundere față de profesia aleasă.

La nivel cineastic și teatral, actorul originar din Dolhasca (județul Baia, azi Suceava) se distinge printr-un palmares extrem de impresionant, prin apariții atât la emisiuni de radio și televiziune (din țară și din afară), cât și în diverse filme artistice și seriale TV ("Vacanța la mare" - 1962; "A doua cădere a Constantinopolului" - 1994).

 La nivel muzical, artistul se face remarcat, pe de o parte, printr-o serie de roluri în spectacole, musicaluri, iar pe de alta, prin câteva albume de muzică (în special, romanțe), în care sunt evidente influențele declarate ale lui Alexandru Arșinel, din muzica americană (Frank Sinatra, Nat King Cole sau Dean Martin).  

 Melodia "Îți mai aduci aminte toamna" face parte din albumul "Parfum de romanțe", lansat în 2006, la casa de discuri "Electrecord", pe al cărei canal youtube apare încărcată.

 Pe același album, se regăsesc și alte romanțe (după cum se anunță din titlu), cum ar fi: "Mândra mea de altă dată", "Dorurile mele", "Am iubit doi ochi albaștri", "De ce m-ați dus de lângă voi" sau "Călugărul din vechiul schit".

Comenteaza

RSS
Positive SSL