Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Alexandra Stan - Boom Pow | Online Video

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Dance
2,750 Vizionari

Publicitate

Descriere

Alexandra Stan este o cântăreață din România care s-a născut la 10 iunie 1989 în Constanța.
A debutat pe piața muzicii în anul 2009 cu single-ul “Lullipop” care nu a avut mare succes,în schimb cel de-al doilea single, “Mr.Saxobeat” a reușit să atragă atenția publicului la nivel internațional.
Alexandra a lansat în august 2016 pe Youtube, melodia și videoclipul "Boom Pow". Această piesă face parte de pe albumul "Alesta" și a  fost compusă de David Ciente și de Trey Cambell.

Imaginile videoclipului conțin scene din orașul Constanța, iar melodia este antrenantă, foarte potrivită pentru dans și pentru petreceri.
În 2014 a locuit câteva luni în SUA dar a revenit în România și a lansat piesa “Thanks For Leaving”.Melodia se referă la relația ei cu fostul producător, Vasile Marcel Prodan, cu care s-a judecat în instanță.
Într-un proces în care îl acuza pe Prodan de înșelăciune și de evaziune fiscală, Alexandra Stan a pierdut, prin decizia Tribunalului Constanța care a considerat că acuzațiile sunt nefondate.
Într-un alt caz, cântăreața s-a constituit parte vătămantă, după ce a fost lovită peste față de fostul ei impresar.
Instanța i-a dat câștig de cauză și a stabilit ca Vasile Marcel Prodan să-i plătească solistei o sumă pentru îngrijiri medicale și pentru daune morale.

Comenteaza

RSS
Positive SSL