Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Adriana Antoni - ȚUCĂ ȚUCĂ-MĂ

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
231 Vizionari

Publicitate

Descriere

Îndrăgita cântăreață de muzică populară, Adriana Antoni, a cântat de-a lungul carierei pentru toți românii, și din țară și din străinătate. A fost întâmpinată de fiecare dată cu ropote de aplauze. De data aceasta însă, fanii au fost foarte îngrijorați în legătură cu starea de sănătate a artistei, care se pare că a trecut prin momente cumplite. Fiind pasionată de grădinărit, a dat din greșeală pentru un cuib pe viespi, care au înțepat-o. Iată ce a declarat artista în cadrul emisiunii Teo Show:
„Tot am încercat să învii brăduțul, n-am reușit. Am găsit aceeași specie de brazi și am început să scot brădulețul uscat deja ca să-l plantez pe cel nou. Nu îmi dădeam seama ce se întâmplă. Simțeam picioarele în foc, simțeam foc și pe mâini. Am dat peste un stup. Stupul era dedesubt, sub rădăcina bradului. Nu am mai văzut așa ceva niciodată. Vorbind cu oamenii, am înțeles că se întâmplă foarte des.”


Adriana Antoni a mai adăugat:

„Când mi-am dat seama că sunt viespi, am fugit în interior. Nu ai cum să te lupți. Pe picioare au început să mă înțepe și pe mâini, în rest eram îmbrăcată. Aveam sandale, acesta a fost norocul meu. Am avut noroc că nu sunt alergică la veninul de viespi. Ferească Dumnezeu, poate să fie o problemă. Mi-am dat seama că înțepăturile au fost dureroase. Nu s-au umflat nici picioarele, dar mă usturau rău, mai ales în primele momente. Aveam impresia că a căzut ulei încins pe picioarele mele. Am pus pe picioare oțet de mere.”

Comenteaza

RSS
Positive SSL