Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Adriana Antoni - La fel ca în copilărie

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
1,659 Vizionari

Publicitate

Descriere

Încă un colind superb, interpretat de celebra cântăreaţă de muzică populară românească, Adriana Antoni. De muzică şi text s-a ocupat Vali Doaga.
Copilăria este cea mai frumoasă perioadă a unui om, cea în care, ca adulţi, ne-am dori să ne întoarcem, dar ca şi copii, realizăm că atunci nu o preţuiam pe cât trebuia şi nu valorificam fiecare clipă. Crăciunul din copilărie, cu mirosul specific de brad, împodobirea acestuia, ornamentele, familia adunată, rude, prieteni, multe cadouri, zăpada şi oamenii de zăpadă construiţi cu multă răbdare, Moş Crăciun, colindătorii; de toate aceste lucruri ne vom aduce aminte cu drag în fiecare an, până la sfârşitul

vieţii. Nimic nu se compară cu sărbătorile din copilărie şi nu vor mai fi la fel. Este un colind minunat, dar în acelaşi timp aduce cu sine tot atât de multă nostalgie pe câtă magie emană.
Adriana Antoni este o interpretă extrem de iubită de publicul românesc, dar şi cel american, pentru că şi acolo a locuit o bună perioadă de timp. A devenit cunoscută şi iubită datorită calităţilor sale vocale, dar şi apariţiilor de invidiat. Înzestrată cu trăsături frumoase, a ştiut întotdeauna să le pună în valoare, purtând ţinute elegante şi a reuşit, astfel, să arate mereu ca “scoasă din cutie”.

Comenteaza

RSS
Positive SSL