Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Adriana Antoni şi Gheorghe Zamfir - Oare ce să faci in viaţă

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
9,620 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Melodia “Oare ce să faci în viață” este dovada reală a unei colaborări reușite între solista Adriana Antoni și maestrul naiului, Gheorghe Zamfir.
 Interpreta este acompaniată de instrumentiști profesioniști, iar sincronizările perfecte între vocea sa  și sunetele intrumentelor, cresc valoarea acestei piese.
 De remarcat sunt intervențiile solo la nai ale maestrului, care dau mai mult farmec melodiei.
 Solista a trăit în Statele Unite ale Americii mulți ani dar s-a decis să revină în România unde a continuat să cânte.Prima dată a plecat în 1996 dar nu a stat decât patru luni.A plecat apoi în 1998 și s-a întors după o perioadă îndelungată.

Publicitate

 A mai colaborat cu alți soliști de folclor : Tinu Vereșezan, Puiu Codreanu,Irina Loghin dar și cu artiști care interpretează alte genuri de muzică, Leo Iorga (pop și rock) și Ioan Gyuri Pascu (pop și folk).
 
Vocea Adrianei Antoni se poate adapta chiar și la muzica ușoară și din acest punct de vedere poate fi comparată cu Andra, care de asemenea interpretează foarte bine melodii de genuri diferite.
 Cu un fizic agreabil și cu o prestanță artistică deosebită, această interpretă este una dintre cele mai îndrăgite de publicul bănățean.

Comenteaza

Publicitate

RSS
Positive SSL