Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Adriana Antoni - E o vorbă-n lume

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
86,396 Vizionari

Publicitate

Descriere

 “E o vorbă-n lume “ este titlul frumoasei piese interpretate de solista bănățeană Adriana Antoni. 

 Cântăreața s-a născut la Lugoj, la 29 noiembrie 1975, și a locuit o perioadă în Statele Unite ale Americii. A plecat pentru prima dată în 1996, dar a revenit în România. Doi ani mai târziu, pleacă din nou în S.U.A., unde va locui aproape șase ani. Când nimeni nu mai credea că se va întoarce, solista a decis să revină definitiv și să-și continue cariera muzicală la Timișoara. 

 Mama Adrianei a cântat în tinerețe și i-a transmis pasiunea pentru muzică. Solista a urmat cursurile Școlii Populare de Artă și are o voce care se poate adapta mai multor genuri: muzică populară, muzică de petrecere, doine românești și chiar muzică lătărească.

  Adriana Antoni cântă cu aceeași pasiune muzică ușoară sau muzică pop. A participat ca invitată la multe emisiuni de televiziune, iar agenda ei este plină de programări pentru spectacole, nunți și evenimente particulare.

  În anul 2015, artista a mărtusirit că a trecut printr-o grea suferință provocată de moartea mamei sale. Durerea a fost cu atât mai mare cu cât mama Adrianei s-a stins din viață la numai 54 de ani.  

Comenteaza

RSS
Positive SSL