Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Adriana Antoni - Dorul de copilarie

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
3,165 Vizionari

Publicitate

Descriere

Adriana Antoni a lansat în decembrie 2018, o nouă melodie de mare, mare sensibilitate, care se potriveşte de minune pe sărbătorile de iarnă, Crăciun şi tot ce ţine de acest anotimp al amintirilor şi copilăriei.

Pentru aceia dintre voi care nu o cunoaşteţi, Adriana Antoni este o interpretă de muzică bănățeană care s-a născut la Lugoj, în 1975 pe 29 noiembrie. Artista mai are două surori, dragostea pentru muzică, a moştenit-o de la părinții săi, cărora le plăcea să cânte și care, în acest fel i-au transmis ei, pasiunea, iar mai apoi iubirea pentru muzică.

În fact, marea artistă de muzică bănăţeană, nu mai are nevoie de nici o prezentare, deoarece a susţinut foarte multe concerte şi evenimente atât în ţară, cât şi peste hotare, unde este nu doar cunoscută, dar şi extrem de iubită şi apreciată. Adriana, cântă cu o mare ușurință, dăruire, pasiune și talent, muzică populară, doine, romanțe și chiar muzică ușoară. Nu i se pare nimic greu, deoarece Adriana iubește, expiră și inspiră muzică, prin toți porii ei sufletești de mare artist.

Adriana a urmat cursurile Școlii Populare de Artă, iar mai apoi a intrat în corul Ansamblului Casei de Cultură „Ion Videanu”. A terminat un liceu cu profil chimie, a urmat facultatea de medicină la care a renunțat ulterior ca să dea la Drept. Viața însă, o pune din nou să aleagă între muzică și facultate, iar spre fericirea noastră, Adriana alege cu inima: muzica.

Comenteaza

RSS
Positive SSL