Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Adrian Lunca - Dragu mi-i unde am venit

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Etno
469 Vizionari

Publicitate

Descriere

Muzica populară a fost întotdeauna leagăn al sufletului și simțirilor noastre, de aceea, tinerii care au crescut în preajma tradițiilor pur românești, au încercat să preia din obiceirui, să le dea mai departe și să își facă o carieră frumoasă din cântecul românesc.
Unii tineri interpreți, nu au norocul lansărilor spectaculoase, sau să devină stele în ansambluri folclorice renumite, cu tradiție de zeci de ani de zile, dar își folosesc talentul frumos, încântându-ne la evenimentele cu specific folcloric al zonelor, la emisiuni televizate, radio sau la anumite evenimente unde sunt invitați să cânte pentru invitați: nunți, petrecri, botezuri, etc.


Un astfel de interpret este și Adrian Lunca, născut pe 6 noiembrie 1992 în Bistrița, localitate unde și-a petrecut copilăria, adolescența și s-a format ca viitor artist în muzica populară a zonei bistrițene. A studiat la "Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării" în Cluj Napoca, dar s-a dedicat cântului popular.
Adrian Lunca a interpretat și lansat mai multe melodii din tezaurul folcloric bistrițean, printre acestea fiind și melodia "Dragu mi-i unde am venit", melodie a cărei orchestrație și linie melodică îi aparțin lui Alex Hatfa, iar interpretarea lui Adrian Lunca. O melodie frumoasă, cu ritmuri vesele din zona Bistriței, care ne îndeamnă la joc și la zâmbet.

Comenteaza

RSS
Positive SSL