Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Adrian Daminescu - Ochii tăi

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Slagăre Vechi Româneşti
927 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Videoclipul de mai sus prezintă un recital din ediția din iulie 2013, a emisiunii "Celebri sau nu", de pe Antena Stars (înființată în 2007, ca Antena 2), moderate de către vedeta de televiziune, MihaelaTatu.

Recitalul constă într-o interpretare a melodiei "Ochii tai", de către celebrul cantautor și solist de muzică ușoară, Adrian Daminescu. Piesa amintită este un extras de pe albumul "Best of " al artistului, apărut în 2007, la casa de discuri "Independent".

 Pe același album, menționat anterior, se regăsesc și alte melodii celebre ale solistului timișorean, cum ar fi: "Fata cu ochi verzi", "Într-o zi", "Îmi spui vorbe-n vânt", "Și m-am îndrăgostit de tine" sau "România".

 Adrian Daminescu face parte din generația care a definit genul muzical pop, în România, într-o perioadă în care, în ciuda obliterărilor libertății de exprimare, datorate regimului totalitarist comunist, a reușit, totuși, să-și contureze o linie de manifestare a talentului artistic.

 Dintre colegii de breaslă, care au participat, de multe ori, la diferite concursuri sau festivaluri din țară (cum ar fi Festivalul de muzică ușoară de la Mamaia) , pe aceeași scenă, sunt de amintit măcar câteva nume, cum ar fi: Cătălin Crișan, Corina Chiriac, Angela Similea, Gabriel Dorobanțu, Mădălina Manole sau Adrian Romcescu.

 Filmarea de mai sus este încărcată pe canalul youtube"Adrian Constantin Daminescu", inițiat în 2013 și pe care se regăsesc mai multe playlist-uri, axate pe domenii variate din activitatea artistului. Dintre acestea, sunt de menționat câteva exemple: "Festivaluri", "Școala de canto Adrian Daminescu", "Arhivă" sau "Emisiuni".

Comenteaza

RSS
Positive SSL