Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

ADEVĂRUL ÎNFRICOȘĂTOR DESPRE MCDONALDS!

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Interesant
4,262 Vizionari

Publicitate

Descriere

Un videoclip despre Ray Kroc (Raymond Albert Kroc), cel care a pus bazele unui imperiu, în ceea ce privește gustul și calitatea serviciilor în domeniul gastronomic. El se alătură afacerii McDonalds, în 1954, și construiește cel mai mare lanț de restaurante din lume, în care meniul este destul de redus, fiind alcătuit din produse din carne (burgeri), cartofi prăjiți și sucuri.

Croc deschide primul lanț de magazine în Des Plaines, Illinois, locație care rămâne activă până la moartea sa (1984).

Se punctează - în videoclipul "Adevărul înfricoșător despre McDonalds!"Ray Kroc mai lucrase, înainte de a-și fonda afacerea McDonalds, în vânzări, și anume în comerțul cu mixere multifuncționale. Astfel devine explicabil cum un om ajunge să dețină un asemena business pe plan internațional. Având în vedere deviza pe care o are în extinderea afacerii sale ("În afacere pentru tine, dar nu de unul singur"), se poate ușor înțelege că Ray avea deja o pregătire în marketing.

Dacă se ia în considerare faptul că magazinele de tip McDonalds încă există peste tot în lume (mai ales în marile orașe), putem concluziona asupra geniului de marketer al lui Kroc.

Comenteaza

RSS
Positive SSL