Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Abba - That's Me

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Muzică Veche Străină
3,305 Vizionari

Publicitate

Descriere

În 1976 după patru ani de la înființare, grupul suedez de muzică pop, ABBA, a lansat pe un single melodia “That’s Me” care a avut succes împreună cu cea de-a doua piesă, “Money, Money, Money”.
Melodiile au fost bine primite chiar și în Japonia, iar în Europa și dincolo de Atlantic, au urcat în topuri timp de mai multe săptămâni.
Casa de discuri producătoare, Polar Music International, a reeditat melodia pe următorul single al trupei, care conținea o altă piesă bine realizată, “Dancing Queen”.

Pentru promovarea piesei “That’s Me”, a fost conceput un scurt film despre activitatea artistică a grupului, care a fost difuzat la diferite posturi de televiziune în mai multe țări.
Filmul se numea “ABBA Dabba Doo” și prezenta succesele de până atunci ale trupei din Suedia, mentionând și noua piesă la vremea aceea, “That’s Me”.
Tot în 1976 popularitatea grupului a crescut prin lansarea a două albume care includeau selecții cu cele mai bune hit-uri din repertoriu, “ABBA Greatest Hits” și “Very Best Of ABBA”.
În urma vânzărilor mari ale acestor albume, veniturile trupei au crescut considerabil iar producătorii au propus un turneu de lungă durată în mai multe țări europene.
După acest tur de forță, ABBA a concertat și în Australia în anul 1977.

Comenteaza

RSS
Positive SSL