Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Abba - One Of Us

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Muzică Veche Străină
3,796 Vizionari

Publicitate

Descriere

Formația suedeză de muzică pop,ABBA, a fost celebră pentru succesul ei în întreaga lume, în perioada 1972-1982.
Doi muzicieni, Benny Adersson și Bjorn Ulvaeus care erau prieteni, le-au cooptat pe norvegiana Aghentha Faltskog și pe suedeza Anni Frid Lyngstad și au format acest grup celebru.
Toate piesele lor au fost interpretate în limba engleză, iar succesul s-a făcut simțit și în vânzările record de albume în cei zece ani de carieră muzicală.
Hit-urile grupului ABBA s-au menținut mult timp în țările anglofone: Marea Britanie, Canada, Australia, Noua Zeelandă și Statele Unite ale Americii.

În anul 1980, cei patru suedezi au susținut un concert în Japonia și acesta a fost de fapt ultimul spectacol „ live” după care, apar neînțelegeri între cele două soliste și soții lor (Benny și Bjon) deoarece Aghnetha și Anni-Frid vor să urmeze o carieră separată de cea a trupei.
Totuși, ABBA rezistă încă doi ani.În 1981 apare pe piață albumul “The Visitors”, iar melodia “One Of Us” este cea mai reușită și de aceea devine un hit renumit la acea vreme.
Grupul suedez și-a încheiat activitatea spre sfârșitul anului 1982.Promisiunea făcută fanilor a fost de a reveni pe scenă după o câțiva ani de pauză, dar de atunci, ABBA nu a mai cântat niciodată fiindcă trupa s-a destrămat.

Comenteaza

RSS
Positive SSL