Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Abba - Money, Money, Money

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Muzică Veche Străină
25,570 Vizionari

Publicitate

Descriere

Abba este una dintre formațiile consacrate de muzică pop, la nivel mondial, între anii 1972 - 1982. Trupa este de origine suedeză, iar numele ei vine de la inițialele celor patru membri: Benny Andersson și Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad și Agnetha Fältskog.

Versurile melodiei "Money, money, money" sunt scrise de Benny Andersson și Björn Ulvaeus. Cântecul este inclus pe albumul "Arrival" (1976), fiind al doilea hit de pe acest album, după "Dancing Queen".

Videoclipul de mai sus a fost filmat, în mod special, pentru emisiunea televizată "ABBA - DABBA - DOOO", oferind o imagine a celor două interprete (Agnetha și Frida), purtând rochii în stilul anilor `30 și părul în vânt.

Subiectul melodiei "Money, money, money" este unul pe cât de controversat, pe atât de atractiv, în orice perioadă. De aceea, cântecul poate fi ascultat oricând, cu aceeași plăcere, ca aproape orice alt hit aparținând acestei epoci de aur a muzicii internaționale (în care s-au lansat marii "clasici" ai genului pop, printre care și nume ca Michael Jackson sau Madonna).

Comenteaza

RSS
Positive SSL