Muzica populara - e-neatza.ro

Abba - Knowing Me, Knowing You

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Muzică Veche Străină
11,740 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Grupul suedez de muzică pop, „ABBA”, a fost înființat de Benny Andersson în anul 1972 la Stockholm.
 Benny era chitarist într-o altă formație și împreună cu prietena sa, Anni Frieda Lyngstad, i-a cooptat pe pianistul Bjon Ulvaeus și pe solista norvegiană Agnetha Faltskog.
 Împreună au format renumitul grup din Suedia și au dominat muzica pop internațională timp de zece ani.Toate melodiile lor au fost interpretate în limba engleză, cum este și piesa „Knowing me, knowing you”, de pe albumul cu același titlu apărut în 1977.
 Multe piese ale formației ABBA au intrat în topuri și s-au menținut săptămâni de-a rândul, îndeosebi în Marea Britanie, Suedia,Canada și SUA, țări în care clasamentele au la bază în primul rând, preferințele fanilor.

 În anul 1975, economiștii suedezi au prezentat o statistică din care se putea dovedi că veniturile anuale aduse de cei patru componenți ai grupului, depășeau vânzările companiei de automobile Volvo.
 Au fost zece ani de glorie după care a urmat destrămarea în scurt timp a formației.
 Cele două cupluri, Beeny – Anni și Bjon –Agnetha s-au despărțit iar unul dintre motive a fost acela că fetele și-au exprimat dorința de a urma cariere solo, fiind plictisite de succesele pe care le obținuseră până atunci cu grupul de muzică pop, ABBA.

Comenteaza

RSS
Positive SSL