Muzica populara - e-neatza.ro

10 invenţii uimitoare

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Interesant
667 Vizionari

Descriere

Videoclipul de față face parte din seria Top 5 sau Top10, devenită atât de comună, în mediul online, în ultimii ani. Scopul acestor filmulețe este informativ, iar subiectele sunt cât se poate de variate, de interes general, cuprinzând teme din istorie, geografie, știință sau tehnologie. Ceea ce le unește este tipologia interesantă, trezind atenția unui public cât mai numeros, prin caracterul distinctiv.

"10 invenții uimitoare din 2016" apare încărcat pe canalul youtube numit, în mod generic, "5 Chestii interesante", un proiect inițiat în 2006 și care a dobândit, de atunci, un real succes pe piață, trezind curiozitatea unui număr foarte mare de oameni (în prezent are 136.106 abonați și 19.110.317 vizualizări).

De retinut este modul direct prin care subiectele sunt alese, prin intermediul forumului de pe canal, unde vizitatorii acestuia își pot exprima opinia, în legătură cu ce alte curiozități mai au și pe care le-ar dori finalizate în videoclipuri de acest gen.

Filmulețul de mai sus accentuează rolul pozitiv al tehnologiei, prin invențiile și gadget-urile create, în ultima perioadă, care ne pot schimba viața în bine.

Invențiile supuse atenției publicului, aici, sunt: trusa medicală inteligentă, șoselele solare, Crabsterul CR200, Kyocera Sapphire Shield, Display Flexibil OLED, AvaTech SP-1, Lock8 - Lacătul Inteligent, Toyota FCV - Mașina cu hidrogen, Arma Bionică Deka - “Luke Arm” și pastila pentru hepatita C.

Un exemplu explicit din seria de mai sus este Lock 8, un sistem de securizare a bicicletei, prin solicitarea unui program de hardware și software, care detectează și răspund unui potențial furt. Sistemul va răspunde oricărei amenințări, printr-o alarmă trimisă pe telefon.

Comenteaza

RSS
Positive SSL