Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

1 martie - o primăvară a sufletlui

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Diverse
2,417 Vizionari

Publicitate

Descriere

Martie este cu siguranță luna în care ne amintim mai des despre femeile din viața noastră și ne dorim să le aducem un zâmbet pe buze, o bucurie în suflet, să le împletim un mărțișor din emoții și ghiocei de speranțe.
Poate, de femei ar trebui să ne amintim mai des, ca să ne amintim de noi înșine, deoarece ele sunt în noi și alături de noi în tot ce facem. De când ne știm, în preajma noastră a fost o femeie: bunica, mama, sora, prietena, iubita, soția și ne-au sprijinit. Ne-au așezat pe suflet zâmbetele lor frumoase, copilăria, puterea lor interioară a căror resurse sunt doar grija și iubirea pentru noi, speranțele. Cumva, femeia în sine este un Mărțișor și un Ghiocel, o Martie a noastră!

Publicitate


În această zi, îmi amintesc mai des de mama. De cum ieșeam la cofetărie și ne umpleam sufletele de miros de zambile și iubire. Prăjitura și limonada atunci aveau alt gust. Acum, le privesc altfel. Cu maturitatea frumoasă și parcă mă bucur și mai mult. Ori de câte ori îi duc ghioceii și mărțișorul, iar ea îmi surâde.
În această zi, îmi amintesc de toate prietenele. De nebunia lor frumoasă. De masa între fete la restaurant. De voie bună, veselie și inimi.
Mărțișorul ar trebui să aibă forma unei inimi. A ei. A femeii.
Echipa E-neatza.ro, urează un sincer „La mulți ani!”, tuturor femeilor,  cu ocazia zilei de 1 Martie! Să ne fiți sănătoase, mereu pline de zâmbet și soare în piviri, iar viața să vă fie plină de iubire!

Publicitate

Comenteaza

Publicitate

RSS
Positive SSL