Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Gheorghe Dinică, Ştefean Iordache şi Nelu Ploieşteanu

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


5,924 Vizionari

Publicitate

Descriere

Actorii Ștefan Iordache, Gheorghe Dinică și cântărețul Nelu Ploieșteanu au fost trei prieteni pe care muzica de petrecere și dragostea de viață i-au unit profund.
Împreună au participat la petreceri minunate și au editat două albume primite cu interes de public.
 Pe acest album regăsim melodii vechi interpretate de cei trei.Gheorghe Dinică interpretează superba melodie “Sunt vagabondul vieții mele”. Urmează un cântec de petrecere de neuitat, “Cine-a pus cârciuma-n drum” în varianta actorului Ștefan Iordache, iar Nelu Ploieșteanu ne cântă piesa “Înainte de moarte” care ne înfioară dar ne și impresionează prin acordurile sale atât de plăcute auzului.
 
Prietenia lor a durat atâta vreme cât Ștefan Iordache a fost în viață.După dispariția marelui actor, lucrurile s-au schimbat. Maestru Gheorghe Dinică nu a mai mers la petreceri, iar vârsta a devenit și pentru el principalul inamic.
 Odată când cei trei prieteni se aflau la Ploiești într-unul dintre localurile favorite, Nelu Ploieșteanu cânta, fiind acompaniat de orchestra sa.
Când a anunțat o mica pauză, actorul Gheorghe Dinică s-a ridicat de la masă și a luat microfonul.El i-a rugat pe muzicanți să-l acompanieze și a cântat publicului melodia “Sunt vagabondul vieții mele”.
Cei prezenți în local l-au aplaudat frenetic și l-au ovaționat, iar Gheorghe Dinică i-a spus în final cu umor lui Nelu Ploieșteanu: “Ia uite maestre cum se cântă!Vezi cum se obține succesul?”.

Comenteaza

RSS
Positive SSL