Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

† RUGACIUNEA PARINTELUI ARSENIE BOCA (de dimineata)

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Rugaciuni
3,074 Vizionari

Publicitate

Descriere

Aşa cum ştim cu toţii, rugăciunea este o comunicare cu Dumnezeu. Mulţi dintre noi greşim şi ne rugăm doar atunci când avem nevoie de El. Rugăciunea trebuie să fie un privilegiu şi nu o obligaţie pentru fiecare dintre noi, oamenii de pe pământ.
Cu siguranţă, cu toţii am auzit despre marele Arsenie Boca şi puterile sale. Părinte ieromonah, teolog şi artist plastic (muralist) ortodox român, a fost stăreț la Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus și apoi la Mănăstirea Prislop. Este considerat de către anumiţi oameni ca fiind cel mai mare duhovnic român al secolului XX.
Este foarte important ca fiecare dintre noi să rostim rugăciunea de dimineaţa, aşa cum părintele Arsenie Boca ne îinvată: să ne rugăm ca gândurile rele să nu ne întunece, deşi păcătuim constant. Îl rugăm pe Dumnezeu să aibă milă de noi, oamenii, păcătoşii şi să ne lumineze, să se roage pentru noi şi pentru păcatele noastre.

Dumnezeu a făcut rugăciunea ca modalitate de a obţine soluţiile şi rezolvările Sale atunci când ne aflăm în situaţii diverse, pe care noi oamenii le vedem că fiind fără ieşire. Uneori El întârzie răspunsurile Sale conform cu înţelepciunea Sa şi în beneficiul nostru. În aceste situaţii, nouă ni se cere să fim supuşi şi stăruitori în rugăciune.
De multe ori greşim, aşteptam ca răspunsurile să vină imediat. În situaţiile în care nu ştim în mod specific care este voia lui Dumnezeu, rugăciunea este o modalitate de a o discerne, de a o afla.
Părintele Arsenie Boca spunea că a ne ruga înseamnă a ne înălţa spiritul şi inima către Dumnezeu, pentru a-i aduce laudele noastre, a-şi expune grijile noastre şi a-i implora ajutorul.

Comenteaza

RSS
Positive SSL